«Å jeg vet en seter» Jotunfjell alpakka!

Ønsker du å oppleve alpakkavandring, spektakulær natur, seteropplevelser, verdens beste seterpizza og usedvanlig hyggelige mennesker?
Drømmer du om å sove i luksuriøs glampingtelt med panoramautsikt over Rondane og Jotunheimen nasjonalpark og alpakker rundt deg som gir deg ro langt inn i sjelen?

Da må dere ta turen til seters og oppleve Jotunfjellalpakka.
Sommeren 2021 startet Åsta Røhr Kleiven og Øystein Kleiven opp Jotunfjell alpakka. Tanken bak konseptet var å gi sine besøkende en opplevelse som de aldri har opplevd maken til. Det har de klart og jeg er så imponert.
Jeg besøkte dette vidunderlige stedet i sommer og det ble en opplevelse vi sent vil glemme. Herlighet for et sted, for et konsept, for noen dyr, for en vennlighet, for en unik overnatting.

Seteren ligger idyllisk til ovenfor Lalm i Vågå kommune. Kjøreturen og stigningen opp til denne eventyrlige seteren er en opplevelse i seg selv.

De nye glampingteltene er plassert inne i alpakkainnhegningen som ligger fantastisk til på en høyde ovenfor seteren. Her er man omringet av naturskjønne omgivelser og utsikten er priceless. Ikke nok med det, rundt oss vandret også de søteste alpakkaer med de herligste beroligede lyder. Alpakkaer er rolige, harmoniske og nysgjerrige dyr og midt oppi denne herligheten overnattet vi. Jeg smiler bare jeg tenker tilbake på disse vidunderlige dagene.

Teltene var utstyrt med en behagelig dobbeltseng, egen sovesofa, varme dyner, deilig sengetøy, håndklær og ullpledd. Teltene har også en vedovn til kjøligere dager og drikkevann finnes i teltet. Utenfor teltduken var det bygget en hyggelig liten terrasse  med en koselig benk. Her satt vi i strålende sommervær og nøt utsikten med en smakfull frokostkasse med lokal produsert mat, mens alpakkaene tuslet rundt oss. Snakk om lykke.

Å vandre blant dyrene nede på setra er en opplevelse i seg selv. Både for voksne og barn. Her opplever man alle dyrene på nært hold og det er mulig å være med på stell og mating.
Et must når du besøker gården er å teste verdens beste seterpizza toppet med lokale råvarer som lages i deres imponerende bakerovnpizza. Jotunfjellalpakka stenger 9 oktober for sesongen, men sett igang å planlegg neste års tur.
Jeg kan garanterer en unik opplevelse for store og små!

Invitert/reklame