The Morgan Resort & Spa!


Annonse
Jeg har nylig kommet hjem fra en fantastisk uke på St Martin. Jeg har mye å skrive om og jeg starter først med The Morgan Resort & Spa hvor jeg bodde under oppholdet.

Hotellet ligger på den nederlanske siden av øya og kun 200 meter fra den berømte Maho Beach som er kjent for sin hvite melisstrand, azurblått hav og de vakreste solnedganger.
Stranden er plassert i den vestlige enden av øyas internasjonale flyplass som heter Princess Juliana Internasjonal airporta
Her samles turister for å oppleve fly som lander og tar av bare noen få meter over hodet. Alle er ute etter det perfekte bilde ikke minst opplevelsen.

The Morgan Resort & Spa er et luksuriøst boutiquehotell som ligger nydelig til ved havet. Belligenheten og utsikten er særdeles vakker og en blir overasket over hvor lite støy det er, selv hvor nære hotellet ligger hovedflyplassen.
Resepsjonen er delikat med lekkert lyst interiør. Hotel personalet er særdeles hyggelig, oppmerksomme og serviceminded. Overalt blir du møtt med et smil og imøtekommenhet.
Evighetsbassenget på hotellet er imponerende med sin vakre utforming, belligenhet og størrelse. Rundt bassenget er det rikelig med behaglige solsenger som har egne bord og parasoller.

Salt restauranten og baren som er knyttet til hotellet ligger vakkert til ved bassenget og i nærheten av resepsjonen. Her serveres førsteklasses frokost, lunsj, middag samt egenproduserte smakfulle cocktails. Hotellet er opptatt av kortreist mat og bærekraftig drift. Urter og råvarer kommer fra egen grønnsakshage som de har på hotellet. Atmosfæren i restauranten og baren er laid back og avslappende, det er umulig å ikke kose seg i de vakre og kule omgivelsene.

Ønsker du å sitte lengre ut mot havet kan du kose deg rundt pool baren som ligger ytterst eller sitte mer privat i de lekre Cabanasene som er utstyrt med lekre puter dandert i deilige myke sofaer. Også herfra kan du nyte det vakre bassenget og utsikten blant blaffrende hvite gardiner.

Rommene på hotellene er store, moderne og utstyrt med det du måtte trenge. Utsikten herfra er også himmelsk og jeg anbefaler og bestille rom ut mot havet/ bassenget. Rommene har store deilige terrasser med stoler og bord hvor du kan sitte å nyte vakker soloppgang eller solnedgang. Er du på bryllupsreise eller du feirer en annen spesiell anledning og ønsker litt ekstra luksus, ta en titt på dette rommet ikke minst utsikten.

The Morgan Resort & Spa har også tilknyttet en egen flott spa med alt av fasiliteter samt et godt utstyrt treningsstudio som ligger innenfor resepsjonen på hotellet. Hoteller tilbyr også egen shuttlebus til og fra flyplassen. Ønsker du å arrangere et eksotisk bryllup, er det også mulig her på hotellet.
Jeg gir stedet mine beste anbefalninger. Hotellet er rålekkert, delikat, rent og så er det de ansatte da! Herlighet så fantastiske mennesker! Hotellet passer for barnefamilier, par og vennerpar.
Stjerne 5!

Invitert tur / Annonse:
https://www.vakantiestmaarten.nl/
United Spirit Nordic